Si partitia este de 1t? incarca magic partition de pe google, si iti poti face inca 1, sau 2.bafta!
Pai atata ai, o partitie, ca desteptii nu stiu sa faca doua! La toate laptopurile cu licenta, hardul nu este partitionat, asa ca nu ai ce sa vezi! Asta daca e nou si nu second!
Sunt site-uri pe internet care iti masoara asta si iti spun exact tot ce contine PC-ul.
Deci aceasta problema se rezo; va in felul urmator:
Tastezi concomitent tastele windows+R, acolo scrii: diskmgmt.msc si dai enter. Dupa care vei vedea partitia care-ti lipseste cu negru(undeva pe la mijloc), dai dublu clik acolo si dai pe creare volum nou, si urmezi pasii de acolo!
Sunt sigur ca ti-am fost de ajutor, Funda!
Problema este ca in Disk Management este cu albastru, nu cu negru. si cind deschid my pc nu imi arata decit partitia C care are 500 de Gb. Iar cealalta partitie tot de 500 Gb nu o pot vedea decit in Disk Management daca dau clic dreapta nu imi apare decit help atita.nu stiu sincer ce sa ii fac?
Domnu Mihai am rezolvat problema trebuia sa ii pun litera si nu ma lasa de nici o culoare asa am rzolvat altfel cu un program EASUS PARTITION. Ori cum iti multumesc si le multumesc si celorlalti care au incercat sa ma ajute
Salut TPU am rezolvat problema cu ajutorul unui program EaseUS Partition Master fara asta nu am putut trebuia sa ii dau o litera si din Disk Management nu a mers multumesc oricum tuturor pentru ajutor o zi buna va doresc