| pdannysan13 a întrebat:

Am cumparat un 320GB Slim. Am crezut ca este PSN Romania, citind aici si pe mai multe forumuri nu inteleg.
Mi-am facut un cont din Romania cu adresa mea exacta.

1. Exista PSN Romania?
2. Exista PS Store Romania?
3. Pot sa ma joc in multiplayer de exemplu Little Big Planet si Mortal Kombat cu restul din Romania?
4. Pot sa ma joc doar cu cei din Romania?
5. Pot sa downloadez maps pentru Little Big Planet sau stiu si eu...costume pentru personajele din MK?
6. Am acces la jocuri vechi si dragute care sunt free?
7. Daca nu, trebuie sa fac un alt cont pe US sau UK. Asta inseamna ca voi face un alt cont unde trec o adresa reala din US/UK cu codul postal respectiv?
8. Daca fac asta am inteles ca sunt riscuri ca voi fi banat. cat de probabil este asta? cunoasteti voi la cine s-a intamplat sau ati trecut voi prin asa ceva (sper ca nu)?
9. daca cumva primesc ban, are sens? adica oricum nu aveam acces la store, sau pierd acces si la multiplayer?
10. are sens sa primesc ban sau se va face PSN RO in curand?

multe intrebari, imi cer scuze sunt doar confuz.

Răspuns Câştigător
| Reznov a răspuns:

1.Da exista
2.Mi se pare ca nu! Un prietem me-a spus ca nu poate accesa PS store nu exista Ps store Romania.(incearca sa bagi o alta tara ca Statele Unite)
La mine pe xbox360 am acces la Store (market place la noi) dar la tara e am pus United States.
3.Da poti dar face lag mult, se opreste, se intrerupe, etc.
4.Nu. Te joci cu toata planeta.
5.Nu pot zice sigur din cauza problemei cu PS store in Romania.
6.Cred ca da (pe xbox pot sa cumpar vechituri ca Doom 1, 2 de pe market place dar nu sunt free).Din nou depinde de PS store.
7. Poti pune o adresa falsa (to stai in Romania, Bucuresti si spui ca de fapt stai in Marea Britanie, Londra)se pot gasi coduri postale pe net.Scrie si tu coduri postale pentru. Londra.
8.Pai de unde sa stie aia de la Sony ca tu minti in legatura cu adresa? Au venit la tine acasa? Normal ca nu se poate!(Pe xbox360 nu exista Romania si eu am spus ca sunt din Londra si nu mi-a facut nimeni nimic). Stai fara grija! Ban pentru. adresa e o ABERATIE!
9.Nu ai cum sa iei ban! Dar daca injuri sau din astea te banneaza de la net pentru. o PERIOADA DE TIMP.(pe noi daca ne prinde vorbind urat la xbox360 ne banneaza consola si trebuie luata alta sad)
10.NU NICI UN BAN NU ARE SENS (decat ale pentru. injuraturi sau chestii rasiste). Exista Psn Ro NU exista Ps store ro inca.
Sper ca te-am ajutathappy

0 răspunsuri: