Întrebare recomandată | KuolemaTekeeTaiteilijan a întrebat:

Am cumpărat un PC second-hand, doar pentru stat pe net şi Facebook (l-am luat pentru mama, că m-am săturat să îmi împart PC-ul meu cu ea şi am convins-o să-şi cumpere unul separat)...e foarte vechi, depăşit, şi totuşi lucrează surprinzător de rapid pentru 250 de lei, cu cat l-am luat. Însă am o problemă destul de frustrantă. E extrem de zgomotos. Nu face gălăgie tot timpul, doar cand îl sâcâi cu jocuri, descarc ceva sau instalez ceva. Dar sună ATAT DE TARE încât la început mi-a fost frică să mă apropii de el laughing Ce aş putea să fac în privinţa asta? Şi de la ce poate fi problema: sursa, coolerul de la procesor sau HDD-ul?

8 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Daca e brand, da, e normal, e coolerul de la procesor, asa trebuie sa faca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie desfacut si curatat de praf, cine stie de cand nu a mai fost curatat.

| pbsolver a răspuns:

Se recomanda sa se unga toate ventilatoarele din el, pentru a elimina orice dubiu. daca e un pc de duzina, poti miza pe sursa, 90% din ele se gripeaza din cauza prafului. iti recomand sa-l duci la cineva capabil

| uninvited66 a răspuns:

Coolerul are praf sau nu e uns, ori hdd-ul in maxim 2 luni cade cu totul big grin

| ovdiuc a răspuns:

Incearca sa il duci la un magazin de specialitate

| badearazvan a răspuns:

Cred ca e de la cooler vezi sa nu fie vreun fir pe la sursa sau procesor si daca zici ca nu il folosesti pentru jocuri poate are cooler si pe placa video scoatei mufa aia de acolo si nu se va mai auzi

| Daniela_Constantin_1980 a răspuns:

Daca e de la second-hand, e normal!

| tedi49 a răspuns:

Daca spui ca suna tare cand te joci sau descarci ceva poate fi hdd care lucreaza sau pc se incalzeste in timpul asta si coolerrul merge la maxim.