Se reseteaza router-ul, se urmaresc pasii din manual, se intra pe acea pagina a router-ului, dar mare atentie fara cablul de internet in router, doar cablul din port 1 in placa de retea a calculatorului! se intra la wireless settings apoi, si se da o parola predefinita, nu lasi sa aleaga el o parola! salvezi setarile, inchizi pagina router-uli, pui cablul de internet in router si incerci apoi conectarea de pe un device wireless! bafta! la resetare se tine 20 secunde apasat butonul de reset, apasat tare cu un obiect ascutit! bafta si La multi ani!
La PPOE ai grija sa fie primele doua litere din user litere mici, chiar daca in Windows iti mergea doar cu ele mari (sau invers, nu mai stiu exact). La wireless vezi ce setari ai, ar trebui sa iti mearga daca merge pe cablu.
Ii clar trebuie sa iti instalezi wirelles la laptop asa am patit si eu dar am avut un cd cu toate draiverele si printre care era si WLAN l-am instalat si a mers sper ca te-am ajutat bafta
Am driver wlan instalat in laptop, m-am mai conectat la wireless cu laptopul, am incercat si cu telefonul si cu alte dispozitive, nu merge
Atunci suna la ei la romtelecom nu stiu cum ai putea sa remediezi problema doar daca suni la ei ...Si eu am patit tot ca tine si am sunat la ei si asta mi-a zis ca nu mi instalat wlan si l-am instalat si a mers ..Acuma daca la tine nu merge s-ar putea sa fie de la ei!