Nu ai inteles DELOC ce am scris eu si imi raspunzi la ce a debitat altcineva, eu nu te-am pus deloc sa imi spui daca pe pc se aude bine
nu prea are nici o importanta cat de bine se aude sau nu pe PC, e clar ca:
ce spun eu e ca circuitul "radio-ului" ("placa de baza" ca sa intelegi mai bine) e asa de prost facut ca atunci cand transfera de pe stick, curentul electric care variaza in functie de transfer, ajunge in amplificatorul audio unde NU ARE CE CAUTA
si iti mai spuneam ca am mai vazut asa ceva pe vremea lui Pazvante cand toate placile de baza de PC ieftine erau foarte proaste si aveam sunet scartait in boxe cand citeam floppy disk-ul (cred ca nu stii deloc ce e aia - https://en.wikipedia.org/wiki/Floppy_disk )
asa ca poti sa formatezi pana se arde stick-ul ca tot nu o sa rezovi problema, imi pare rau
morala, alt "radio"... sau renunta la stick!
Pe PC se aude bine fara "sunetul strain".
Radioul este original neschimbat, pe un logan 2017 cumparat de nou din reprezentanta.
Schimbi "radioul"
foarte probabil ca e destul de vechi si controller-ul de usb cand functioneaza reuseste "cumva" sa produca zgomot de fond cand citeste stick-ul, am mai auzit asa ceva la calculatoarele FOARTE VECHI cu placi de baza de rahat care scartaiau cand citeai disketta
Pe PC se aude bine fără "sunetul străin". PC-ul este un laptop ASUS i7 de maxim 4 ani vechime cu windows 8.1
Radioul este original, neschimbat, pe un logan 2017 cumpărat de nou din reprezentanta.
Am reformatat stick-ul și am downloadat Fresh piesele de pe net, sper sa nu mai vina "scârțâitul"!
Da, ai dreptate un mare plus pentru tine; acum nici macar nu citeste stickul iar bluetooth-ul nu se conecteaza la telefon imi voi schimba radioul ca nu-i de treaba.
Nu ai inteles DELOC ce am scris eu si imi raspunzi la ce a debitat altcineva, eu nu te-am pus deloc sa imi spui daca pe pc se aude bine
nu prea are nici o importanta cat de bine se aude sau nu pe PC, e clar ca:
ce spun eu e ca circuitul "radio-ului" ("placa de baza" ca sa intelegi mai bine) e asa de prost facut ca atunci cand transfera de pe stick, curentul electric care variaza in functie de transfer, ajunge in amplificatorul audio unde NU ARE CE CAUTA
si iti mai spuneam ca am mai vazut asa ceva pe vremea lui Pazvante cand toate placile de baza de PC ieftine erau foarte proaste si aveam sunet scartait in boxe cand citeam floppy disk-ul (cred ca nu stii deloc ce e aia - https://en.wikipedia.org/wiki/Floppy_disk )
asa ca poti sa formatezi pana se arde stick-ul ca tot nu o sa rezovi problema, imi pare rau
morala, alt "radio"... sau renunta la stick!
rena99 întreabă: