| AlexKiv a întrebat:

Am cumparat zilele aste o licenta Microsoft office 2019 profesional plus cu specificatia ca activarea se face doar telefonica. Dupa ce am instalat office ul, cand am deschis wordul mi-a aparut o caseta unde trebuia sa introduc cheia de activare, lucru ce am si facut. Dupa mi-a aparut alta caseta unde trebuia sa aleg cum doresc activarea licentei: online sau telefonic si am ales telefonic. Am selectat regiunea Romania si au aparut doua numere la care trebuia sa sun, sa introduc id ul si mai apoi sa imi trimita un cod pe care trebuia sa l introduc in caseta respectiva. De cateva zile incerc sa sun la acele numere. La cel fara taxa mi se spune ca este inactiv, iar la cel cu taxa mi se spune ca numarul nu este in serviciu. (Licenta a fost cumparata de pe cel.ro cu 39lei).
As vrea sa stiu daca i s-a mai intamplat cuiva asta si ce trebuie sa fac.

1 răspuns:
| siriusblack98 a răspuns:

Da, fix acelasi lucru am patit eu anul trecut cu exact aceeasi versiune de Office. Treaba a fost ca eu n-am cumparat de pe cel.ro ci de la un furnizor de pe eMAG. Am luat legatura cu furnizorul si mi-a dat el direct codul care trebuie introdus pentru licenta mea. Deci suna la furnizor si spune-le care e treaba.