Daca sistemul functioneaza bine:
Sterge punctele de salvare vechi, poti lasa doar ultimele 2-3.
Astfel vei elibera mult spatiu pe disc.
Nu uita sa dai defragmentare la sfarsit!
Defragmentare doar daca ai hdd. Pt ssd nu e recomandat
Optimizare hard disk?
A scris "PC-ul vechi".
Nu cred ca a avut ssd, au fost foarte scumpe sau chiar nu existau.
Daca are hard disk, atunci da.
Defragmentarea aduna fisierele laolalta, astfel functioneata mai usor.
Daca ai ssd, atunci nu se face defragmetare.
Ai si tu dreptate. Dar ssd-ul e deja tehnologie veche... Oricum nu putem sti ce are, am zis doar in caz de
Tehnologia e veche, dar cu 5 ani inainte inca nu prea foloseau ssd-uri nici firmele de rand, fiindca au fost foarte scumpe (un ssd de 80Gb a costat peste 4000lei).
Acum 5 ani am cumparat 2tb cu 900 ron...
Acum 3 ani l-am înlocuit cu un nvme 2tb cu 950 ron.
(Da, am cautat promotii)
Preturile despre care vorbesti erau prin 2010-2012
Poate.
Cel de 2Tb a fost hdd (nu ssd) cu 900ron.
N-are nimic, ai incărcat so de la un anumit moment. Eventual refaci instalările inexistente la data aia
Ce inseamna ca am incarcat so de la un anumit moment
So = sistem de operare
Dispozitivele in sine, ca hardware, nu se strica. In rare cazuri se corup driverele, si de obicei o reinstalare a lor fixeaza problema.
Deci, intr-un fel afecteaza alte dispozitivele, nu? doar ca trebuie reinstalate sistemele de operare ca sa se rezolve
Sistemul de operare e windows in cazul tau.
Restorul Nu afectează neaparat celelalte dispozitive, iar daca le afectează in rare situatii, ce reinstalezi se numeste "driver".
Nu are ce sa se intample, din contra iti repara lag-ul, bug-urile si glitch-urile nu, nu are legatura cu celelalte dispozitive. Le faci separate, nu impreuna
Pai nu stiu ca de cand am inchis din task manager programul au inceput sa apara in lista drivere Microsoft si gen unele apareau de 5 ori Microsoft(System) si mi e frica ca alea sa nu fie celelalte dispozitive din clasa (pc, telefon)
Casa*
Nup este ceva normal, fiindca probabil ai apasat de mai multe ori.
Deci e normal
Nu sunt experta, insa asta imi transmite intrebarea ta , intreaba la un service daca problema nu se rezolva