| redutzu a întrebat:

Am dat mesaj unei persoane din greșeală, neatenție. Și mă tulbură gândul că am făcut ceva greșit, fiind și într-o depresie, mă puteți ajuta cu sfaturi care să mă încurajeze? Va rog.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Păi, n-are nimic.
Cu toții avem perioade în viață, când ne amintim doar momentele în care am dat-o în bară.
Acceptă că e doar o gândire subiectivă, iar acele greșeli nu te reprezintă total, ai și părți bune.
Gândurile pe care trebuie să te concentrezi ar fi "ce fac mâine?" și "cum mi-aș putea îndeplini dorințele?".
Greșelile astea mici sunt deja în trecut, nu prea îi pasă nimănui de ele. E o nouă greșeală să-ți pese de ele, pentru că îți strici intenționat prezentul și viitorul.

5 răspunsuri:
| Raya2 a răspuns:

Ce fel de mesaj și unde i-ai trimis mesaj?

| ionutchiriac222 a răspuns:

Salut! Acum la modul cel mai serios: fiind beat i am redirectionat tatalui meu un mesaj de la un prieten „ce parere ai de threesome?". Si i-am zis si lui ca am redirectionat din greseala, oricum se prinsese. Deci se poate si mai rau. Depinde cine este cel care a primit mesajul. Poti sa ti ceri scuze (daca e profesor sau altcineva), ori pur si simplu treci peste. La faza cu depresia, iti recomand prietenește să mergi la psiholog, am fost și eu și nu e nimic rușinos în asta. Numai bine!

| Violleta2022 a răspuns:

Suna imediat si cere-ti scuze!
Asta te va face sa te simti mai bine, ca ai fixat o greseala care te-a pus intr-o situatie penibila si apoi, acea persoana cand iti va spune ca nu-i nici o problema, te va face pe tine sa te simti mai bine.

| darrio2007 a răspuns:

Ii trimiti alt mesaj in care iti ceri scuze si explici că acel mesaj a fost trimis din greseala. Ce o fi asa de complicat?
Unii din voi parca sunteti din altă lume.

| Catrice a răspuns:

Vrei sa încurajăm greșelile? Ai greșit, ești responsabil de consecințe.