Pai in primul rand nu a trecut o saptamana lucratoare de vineri, si in al doilea rand nu crezi ca dand un telefon la ei o sa lamuresti mai simplu problema decat intreband pe net?
Ti-a facut sigur calculul cum trebuie? Oferta (maxima) Black Friday de la ALTEX a fost pe 21 Noiembrie.Tu pe 21 ai dat comanda?
Citez de pe site: "In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, sau a evenimentului Black Friday, durata maxima de procesare a unei comenzi poate creste pana la 7 zile lucratoare." deci 21+7=28,apoi cred ca trebuie sa scazi si ziua de 22 si 23 (adica sambata si duminca) fiindca nu sunt lucratoare (cel putin duminica nu este lucratoare ).
Am dat comanda pe 20 joi, inainte de Black Friday.
Au spus peste tot, sunt mici probleme zilele astea cu livrarile ca au vandut foarte multe produse si dureaza mai mult pana le pot livra pe toate. Saptamana viitoare o sa-ti ajunga sigur.
Pai poti sa specifici cum adica ai platit deja sau e prin ramburs, e Fancurier sau Urgentcurier?
Fancurier. Ma nedumereste faptul ca totusi nu am primit nimic.
Stai linistit nu o sa-ti ajunga prea curand, eu am dat comanda de un Allview p6 life in data de 15.11. 2014 si nici in ziua de azi nu a venit, am tot sunat la ei si mi-au zis"telefonul va veni maine sau poimane ce-l tarziu" ce crezi? Nu a venit! Am fost de unde am cumparat telefonul si astia mi-au zis ca nici nu a plecat coletul de la ei, pe urma suna la firma de curierat(nemo) aia cica "noi avem 2 camioane in fiecare zi la altex nu are cum sa nu-ti incarce pachetu"Asa ca eu iti zic sa mergi la ei sa anulezi comanda si sa-ti iei banii inapoi
Linistita* Si plus am primit un mail, au zis ca in perioada 2-3 decembrie ar ajunge coletul.
Chiar te rog sa-mi spui daca-l primesti
YzuD întreabă: