| MDE94 a întrebat:

Am de ales dintre 2 procesoare si anume : intel quad core q8300 si amd athlon II x3 435 rana, pe care sa-l cumpar?

Răspuns Câştigător
| filipm2001 a răspuns:

Categoric Intel. Profesorul de Circuite Integrat la faculta ne-a descris foarte simplu: "AMD se poate forta sa mearga la mai mult din capacitatea lui normala, dar se cam incalzeste si orice procesor incalzit face figuri. Un Itel insa, poti sa-l scoti din calculator, sa-l scapi pe jos in Piata Unirii pe macadam si poate chiar sa claci pe el si sigur va functiona perfect cand il bagi la loc".
Asadar Intel.
Succeswinking

6 răspunsuri:
| Kattan a răspuns:

1) Intel-ul are 4 nuclee, AMD-ul are 3.
2) Diferenta la procesor in jocuri este foarte mica. Placa video este cea care conteaza, urmata de memorie.

| Narcis2007 a răspuns:

Eu zic sa faci un mic efort si sa iei un http://www.pcgarage.ro/......z-skt-am3/ si un cooler mai bun... daca vrei poti sa faci overclock(e black edition) din bios cateva sute de megaherti si e mai tare decat orice Intel la pretul asta, se poate compara chiar si cu un i7 cu putin overclock... daca il vrei pentru jocuri iti recomand amd, daca vrei office/aditare video si altele de genu ia-ti Intel

| Minks a răspuns:

Eu zic sa iei ceva pe AMD dar din seria Phenom. Q8300 nou, e cat un Phenom x4 (deci Quad) 955 care e cu o idee mai nou si mai performant. Dar iti trebuie si placa de baza pe socket AM3.

| RooN a răspuns:

Eu as merge pe Intelhappy intotdeauna am fost multumit de produsele Intel sre deosebire de amd care uneori lasa de dorit.

| MDE94 explică:

Aham happy ...eu nu ma gandesc decat la faptul ca amd "cica" il bate pe Intel cand e vorba de gaming, iar eu chiar pentru asta ma uit dupa un procesor nou, si amd-ul e si mai ieftin decat intelu