S2. ai mult mai multe aplicatii gratuite, sistemul de operare este mult mai flexibil, adica il poti customiza, sau chiar schimba.
Este mult mai ieftin.
Acum astept sa sara fanii Apple
Ai avut vreodata in mana un s2 si un iphone 4? Eu le-am avut in mana si stiu cum se comporta fiecare. Grafica de pe iphone 4 si puterea de procesare e mult sub cea a lui galaxy s2.
IPhone 4 am avut. Iar Samsung Galaxy s2 stiu cum se comporta. Si nu prea ma intereseaza pe mine ce ai avut tu in mana. Ca in mana poti sa ai si jeg.
Iphone 4
Este ceva mai performant si arata mai bine decat samsugul. Totusi adevarul este ca este si mai scump.
Eu aș alege un laptop sau un desktop modest pe care mi-aș fi pus ubuntu 12.04 pe un ssd-card, aș face cel mai rapid pc! Desigur că mi-aș comanda piesele de pe site-uri etc, și le-aș asambla eu, apoi aș instala ubuntu, și aș avea cel mai șmechr pc din lume! Aș invăța cum se umblă pe linux, aș descoperi lumea linux, cum funcționează acest sistem de operare. Cu un telefon ce naiba faci? Stai și te uiți la el cum se incarcă bateria, căci se descarcă imediat!
Alege SII-ul deoarece e mai performant dpdv hardware si mai costomizabil decat iphone 4.
anonim_4396 întreabă: