| Andrey550 a întrebat:

Am de ceva timp un sistem 5.1 de la A+ MS 110 de 110w, am dat 300 de lei pe el acum 1 an si ceva, si as vrea sa iau ceva, mai nou dar acum tot pana in suma asta de 300-400 de lei nu gasesc ceva de cel putin 100w. Tot ce gasesc este de la Logitech de 60-75w sau Trust.Ce parere aveti de aceste 2 firme? Sunt de calitate, s-ar merita sa schimb sistemul asta al meu cu unul de la Logitech de 60-75w sau de la Trust?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
8 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

In primul rand un sistem audio bun low-end incepe de la 1.000 de lei. asta daca vrei calitate.
Poti vinde sistemul tau actual si sa mai strangi bani si sa iti iei ceva mai de calitate, nu cred ca trebuie sa te grabesti cu achizitia.
Puterea nu este neaparat un criteriu cand alegi un sistem audio.
Trebuie foarte mult sa te uiti la calitate. Vezi pe internet (google) topuri de sistem audio si la ce sa te uiti cand cumperi unul.
Sfatul meu este sa il vinzi pe cel actual sa mai strangi ceva bani si sa iti iei unul de calitate.
Succes!

| Andrey550 explică (pentru Evolution):

Mersi! Dar sunt foarte incantat de el tremura vitrina din camera dar exact acest gand il am si eu sa il vand

| Evolution a răspuns (pentru Andrey550):

Ma bucur ca esti un pasionat al muzicii si crede-ma. Mai asteapta si vinde-l eventual si cauta ceva de calitate, peste 1.000 de lei. Sunt sisteme care costa si zeci de mii de euro, dar nu vei face tu concert la tine in casa... eu zic ca ceva de 1.000 de lei iti va satisface preferintele, cel putin o perioada la inceput. Dupa cu timpul poate cine stie, vei trece la ceva si mai superior happy

Sigur! Am vazut ceva de la Logitech de 500w la 1.200 lei dupa auzitele mele ar fi foarte bun, firma de calitate

Https://www.youtube.com/watch?v=RzyXe_3gqTs
Uita-te si la acest videoclip. Iti recomand sa te si abonezi la tipul asta. Explica putin diferentele de calitate de la boxele ieftine si cele scumpe si cateodata nu conteaza numerele (puterea).

Stiu sistemul, l-am ajutat sa isi monteze pe un prieten de al meu acum vreo 2 ani (daca imi amintesc bine).
Este unul calitativ si a fost cel mai bun ca raport pret / calitate.
Acum se gaseste si ceva mai bun cred la banii aia. Oricum a meritat.
Daca este impecabil sistemul ai putea sa iti iei 150-200 de lei pe el. Daca l-ai mai zgariat sau estetic are ceva, cred ca in jur de 150 de lei maxim ai putea lua pe el.

E perfect nu are nici un defect, am cutia de la el, garantie inca 1 an, i perfect ca nou