Cred ca trebuie sa ai un singur antivirus pe calculator, daca ai doua ori mai multe nu functioneaza, cel putin asa mi-a spus cineva de la Bitdefender. Altcineva, care se pricepe, mi-a spus ca, dintre programele antivirus gratuite, cel mai bun este AVG. Oricum va trebui sa dezinstalezi unele programe, in asa fel incat sa ramai cu unul singur. Succes si numai bine!
Servus daca am inteles bine tu ai instalate pe pc-ul tau mai multe programe anti virus? Daca este asa te sfatuiesc sa lasi instalat un singur anti virus. Eu folosesc Avast 5 si sunt multumit de el.
Probabil ai dat sa se descarce, dar nu au apucat sa se termine. Iti spune asa fiindca windowsul nu poate sa deschida fisierele din cauza extensiilor pe care ele le au. Cand downloadezi, pana sa termini, fisierele au o extensie de zeci de caractere (. asdfsdgtertewrter) sau nu au extensie deloc, tocmai pentru a evita situatii ca ale tale.
Exista o mica probabilitate sa fie descarcat complet, dar sa nu iti fi pus automat extensia. Iti sugerez sa descarci unul, asteapta sa vezi ca iti zice download complete si daca ai aceeasi problema, da rename si la sfarsit pune ". exe" :)
Uite aici antivirusuri daca vrei sa downloadezi ultimele versiuni:
http://www.filehippo.com/software/antimalware/
PS: Nu instala mai multe, unul e de ajuns. Altfel o sa se lase unul in baza celuilalt si o sa ai virusi o gramada
anonim_4396 întreabă: