Asa pai extragel din arhiva si apoi instaleaza-l daca e necesar. Daca nu necesita instalare din moment ce jocul este extrem de vechi va trebui sa fai niste setari inainte de a putea intra in el.Dai click dreapta pe launcher-ul jocului si dai la proprietati>compatibillity>si acolo bifezi toate casutele alea si dai apply apoi ok.
Ohohohohooo... Volfied are vreo 20 de ani, te-ai astepta sa mearga si pe Windows 7? Tare ma indoiesc...
Cum adica?
Pai tu ai zis ca se deschide cu winrar.Iar eu am intrebar ce extensie are gen:rar,zip, iso, bin, cue, mdf? Jocul e foarte vechi.
Da stiu... extensie gen zip
Asa pai extragel din arhiva si apoi instaleaza-l daca e necesar. Daca nu necesita instalare din moment ce jocul este extrem de vechi va trebui sa fai niste setari inainte de a putea intra in el.Dai click dreapta pe launcher-ul jocului si dai la proprietati>compatibillity>si acolo bifezi toate casutele alea si dai apply apoi ok.
Cum il pot face sa mearga pe vista home premium ca si la mine face la fel si am bifat toate casutele alea si tot nu merge? va rog mult ajutati-ma multumesc!
anonim_4396 întreabă: