| Mariusflorin2341 a întrebat:

Am descarcat Un joc compresat gen era 30mb dar in arhiva avea 30gb nu l-am extractat aveam 80gb am dat pe setup am vazut ca e prea mare am dat cancel am sters arhiva de 30mb m-am uitat la spatiu din 80gb aveam 40gb, am sters chestia aia ajutor va rog!, dau funda!

6 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Ai descarcat o arhiva de 30 de MB care avea de fapt 30 de GB?
Cam imposibil. Cred ca vorbesti de un installer care a descarcat ceva de 30 de GB. De obicei asta se face la jocuri.

Descarci un installer mic si-ti descarca tot clientul + jocul in sine care poate ajunge la cativa zeci de GB.

Poate ti l-a instalat pe undeva si de aia ti-a mancat spatiul. Intra la Add or Remove Programs, dai sortare descrescatoare (descending) dupa data, gaseste jocu si sterge-l.

| Mariusflorin2341 explică (pentru Ineys):

Este posibil este compresata
detine 30gb dar are 30mb arhiva eu nu mai imi pot lua spatiul inapoi
tocmai ce mi-am reinstalat windows-ul nu o sa o mai fac inca o data

| Mariusflorin2341 explică (pentru Ineys):

Si nu l-am instalat cand am dezarhivat arhiva si am vazut cat de mare este am dat cancel am sters arhiva si dupa mi-a mancat 30gb

| Ineys a răspuns (pentru Mariusflorin2341):

Daca ai rezolvat problema prin reinstalarea windows-ului atunci este ok.

Data viitoare fi mai atent cu ce descarci.

Si crede-ma, este imposibil sa arhivezi un fisier de 30 de GB transformandu-l in o arhiva de 30 de MB.

| cfrtobias a răspuns:

Https://support.microsoft.com/en-ca/help/4026616/windows-10-disk-cleanup poate cu disk cleanup reusesti sa stergi fisiere temporare

| ziftode a răspuns:

Daca nu e in cos
atunci cauta pe google: "Recuva"
insa nu iti face prea multe sperante!