| OpreaSimonaAlina a întrebat:

Am Discul C plin pe laptop! Nu am programe instalate decat cele obisnuite (Windows Media Player, Microsoft Office...). Ce pot sa dezinstalez ca sa imi fac loc, pentru. ca deja incepe sa lucreze mai greu? N-am mai facut update-uri la Mozila, Adobe de foarte mult timp... Daca am Discul D jumatate plin, afecteaza Discul C (adica daca adaug pe D se adauga si pe C)?

Răspuns Câştigător
| Dragosh_8212 a răspuns:

Http://www.videotutorial.ro/? tag=ccleaner ar trebuie sa ajute foarte mult XD

5 răspunsuri:
| An0N1M a răspuns:

Pai poti sa muti din C pe D.si in principiu ar trebui sa stergi programele care iti sunt nefolositoare! si nu adauga in C daca muti in C.ba mai mult C-ul se goleste si ti se va umple D-ul. funda?

| adizzx a răspuns:

Dami msj cu id tau si te ajut eu

| ILied a răspuns:

Goleste cosul de gunoi. Daca adaugi pe D nu se adauga in niciun caz si pe D.

Pai, hai s-o luam altfel. Ai doua cunturi bancare. Pui bani pe primul si aproape il umpli. Daca pui pe al doilea, primul ramane la fel de plin.

| blackcat99 a răspuns:

Mai bine schimbi windowsul. sa nu faci prostia (ca mine ) sa muti fisiere din C in D, fiindca merge si mai greu.

| MMihai a răspuns:

Încearcă și alte sisteme de operare gen : Kiwi Ubuntu Linux (instalat în limba română) sau Ubuntu Linux (versiunea 11.04 instalată în limba română ). În loc de Microsoft Office încearcă să folosești Open Office ( se descarcă gratuit de pe Internet, el și documentația sa de pe pagini gen Open Office. org ). Este foarte ușor de folosit, sistemul de operare, Windows, dar este și mult mai prost / deosebit de prost. Salvează pe dvd tot ce poate fi salvat, și mai golești hardul de prostii. / Poate este prea mica partiția C, și ar trebui mărită partiția C. / Poate ai calculatorul, bine, virusat./ Poate folosești un Windows fără licență / sau alt soft de la Microsoft fără licență și ai parte de mizeriile de programe anti piratare, de la Microsoft. Cumpără cu circa 1000 - 1500 de lei un calculator fix cu un hard respectabil ( mai mare de 500G sau de cel puțin 500G), și cu 4G de memorie, dar cumpărate împerecheate de la furnizor, și instalezi pe el Windows în paralel cu unul din cele 2 sisteme de operare recomandate anterior. Pe laptop instalezi numai softurile necesare când te deplasezi cu el de acasă. Iar pe partiția D ce ai strict necesar. Laptopul este în principal, pentru oameni de afaceri, ca, să nu care metrii cubi de acte după ei, sau pentru persoane care bat la calculator, mai repede decât ar scrie cu mâna. Nu pentru oameni obișnuiți. Eu am calculator fix, cu un hard de 500 de G pe care am în paralel sistemele de operare Kiwi Ubuntu Linux și Windows XP și un al doilea hard de 640 G care are pe el sistemul de operare Ubuntu Linux Intru pe Internet cu unul din cele 2 sisteme de operare Linux și nu am nici o treabă cu virușii, că majoritatea virușilor informatici, sunt concepuți pentru utilizatorii de Windows, tocmai de către firmele care produc softuri antivirus spre a își vinde, mizeriile de softuri antivirus. După ce te vei obișnuii puțin cu sistemele de operare Linux vei decide ce sistem de operare vei lăsa pe laptop. Sistemele de operare Linux folosesc softurile lor, nu softurile pentru Windows. Sau sunt softuri specializate pentru diverse sisteme de operare sau variante ale aceluiași soft pentru diverse sisteme de operare. ( Adobe face variante de soft, și pentru Windows și pentru Linux)