anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am doua calculatoare, dintre care unu este conectat la net.As vrea ca si celalalt sa fie conectat.Am inteles ca pot face acest lucru printr. un switch. Ei bine cum se foloseste acest cablu? Dati. mi detaliile necesare. Dau fundawinking

6 răspunsuri:
| jabiilord a răspuns:

Uite aici un tutorial cum se face o retea folosind un router (deci nu switch pentru ca asta iti face doar retea):
http://www.tutorialepc.ro/......outer.html

| Mihai03 a răspuns:

Iti trebuie doar un modem. Introduci un cablu de retea din modem in calculatorul cu net. Mai introduci un cablu de retea in modem si apoi in calculatorul fara net. Ar cam trebui sa mearga.

| SergaTheBoy a răspuns:

ATENTIE! Nu iti lua switch!
Mi-am luat eu switch si merge numai la 2 calculatoare nu merge la trei dar el este normal de 8! Asculta mult mai bun este un router!
Chiar daca este wireless ii poti pune cod! Baftawinking

| 123456 a răspuns:

Mda e un switch am si eu ca am si calculator si laptop e ca o caseta din care pleaca mufele de net la unu si la altu si faza faina e ca nu platesti dublu platesti doar pentru unu :d ast funda :d

| danielutza_5447 a răspuns:

Daca primul calculator este conectat la net printr_un modem, atunci switch-ul se conecteaza la modem printr-un cablu.Fiecare calculator se conecteaza apoi la switch prin cabluri de internet.