| Feri a întrebat:

Am doua procesoare unul mai bun unul mai slab : primul este un AMS sempron MMX 3D Now 1666Ghz, iar al doilea este un Intel Pentium Dual-Core G840 2.8GHz box... intrebarea mea este "Sunt compatibile?"

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Ai doua procesoare unul este AMD si alantu INTEL.Asa si vrei sa stii ce? Daca sant compabile adica unde sa fie compatibile? Procesrul este o piesa a unui calculator el nu poate functiona asa de unul singur. Daca ai vrut sa intrebi daca aceste doua procesoare sant compatibil pe acelasi calculator atunci raspunsul este NU.Alta compatibilitatea nu vad la ce te puteai referi.Este ca si cum vrei sa pui la o dacie un motor stiu si eu de la mercedes.Nu se va potrivi pe dacie, nu va fi compatibil axcel motor cu restul pieselor cu transmisia si asa mai departe.La fel si in cazul calculatoarelor.Intrebarea nu este clara.Chiar de ai avea doua procesoare la felde bune dar diferite nu ar fi compatibile nicicum.Chiar in cadrul celeiasi companii INTEL sa zicem procesoarele nu merg pe orice placa de baza.Este vorba de tehnologie de acei pini de pe slot si de pe procesor.Revizuieste intrebarea si o sa primesti un raspuns bun.

| tteo92 a răspuns:

Cum adica daca sunt compatibile?
Ce vrei sa pui doua procesoare pe aceas placa de baza?laughing)