Pai ala-i Gta San Andreas asa cum l-ai descris tu. Sper ca nu-l confunzi cu GTA IV. Daca vrei GTA SA cu masini noi si alte nebunii cauta GTA SA V2 sau a aparut V3 facut de un roman (ovisebdan).
Pai de oriunde ai face rost de el tot cu masinile originale ale jocului ti'l da. daca vrei masini faine trebuie sa bagi moduri.
Poti sa ai masini noi, rapide, frumoase si fara moduri(ca s-ar putea sa aiba virusi).
Tot ce trebuie sa faci e sa scrii GUSNHDE cand incepi sa joci.
Si apoi toate masinile din joc sunt noi.
FUNDA te rog!
Bafta la joc!
Baga moduri, dar in primul oras cam asa sunt masiniile in san fierro sunt mai faine si rapide masiniile dar tot vechi sunt.deci BAGA MODURI!
Poti baga coduri. Uite de exemplu jumpjet este un cod care il scrii pur si simplu pe tastatura
Pai daca ai vrea masini din astea noi, faine, marfa etc...Ai nevoie sa-ti bai moduri.De exemplu eu le bag cu IMG tool.Downloadezi un mod si dai click pe img tool. Dupa aceea dai ctrl+L si dai pe gta3. Apesi F2 si scrii numele vehiculului.De exemplu blade.Stergi de la el txd si dff si bagi dai parca ctrl+A si selectezi folderul unde ai modurile dorite.
Da e normal dar daca vrei masini noi iti da eu o parola
GUSNHDE = MASINI NOI SI RAPIDE
Eu zic ca mai bine imi fac eu masini decat sa-l iau cu masinile facute de altu LOL!
dupstepbakk întreabă: