Instaleaza windows 10 si scapi de orice problema pe viitor, eu il am de 4 ani si merge ca in prima zi, nici o eroare nu mi-a dat vreodata
Reinstaleaza windows-ul, nu am intalnit niciodata eroarea asta.
Poti folosi PC-ul in mod normal chiar daca iti apare eroarea? Vad ca e de la firewall, deci ar trebui sa n-aiba treaba cu altceva.
Sau ti s-a sters vreun fisier din windows ceea ce ar fi nasol ca vor aparea erori mai multe si trebuie sa reinstalezi. Pune 10 pe el, ziceai ca ai programe vechi, nicio problema, click dreapta pe aplicatie si te duci la proprietati si apoi la compatibilitate, ai mai multe variante de windows acolo, daca nu apare 10 selectezi 8 sa fie cat mai nou si iti va rula, sau instalezi direct x-ul care trebuie, metode sunt, depinde de program, joc.
Nu, am alt calc cu win 7, vreau sa bag softul ala de remove lipsa genuine luat de pe softpedia, e un executabil, si cand il execut, da eroarea aia.
Eroarea persistă? Dacă da, atunci fă un backup la toate fişierele importante apoi reinstalează-l din nou.
Nu e vb de asta, si reinstalat face la fel, am facut deja asta, abandonez si instalez altul, sau tot pe asta dar dezactivez update, ca uitasem, si de aia a devenit negru ecranu, sau stau asa, ca nu e afectata nici o functie.
Da-i system restore. Ai bagat ceva? Poate e vreun virus, sigur ai distrus ceva la windows, zici ca merge sa intri pe win?
Sterge update din control panel, daca n-ai optiunea remove, habar n-am. Tu stii ce e, vezi ce fisiere ai pe unde bagate.
Nu e, am bagat antivirusul, o sa install iar si dezactivez update, lucru care nu l-am facut, sau stau asa cu el ca nu merge ceva nasol.
Nu iti garantam un raspuns bun, dar poti incerca sa restartezi calculatorul de mai multe ori.
Am restartat, nu merge. Pai nu stiu, poate unii se pricep, sigur ca, garantat nu e nimic, decat ca murim, atat.
Deea_Andreea_1998_MTh4 întreabă: