| Furnicuta000 a întrebat:

Am facut acum cativa ani un grup pe Facebook, nu cu un scop anume, anunturi, socializare etc. Intr-o zi m-a certat un barbat ca i-am aprobat tarziu postarea, asa ca i-am dat moderator. De cativa ani posteaza zilnic, de mai multe ori pe zi, parca traieste pentru grupul ala. E si pensionar si cred ca de aia. Eu nu am postat niciodata nimic acolo, doar am invitat oameni si nu stiu cum grupul a ajuns la cateva zeci de mii. In fine, ignorati povestea, as dori sa stiu cum pot sa ies din acel grup si sa il pun pe el administrator, adica sa nu se stearga automat grupul daca ies, nu stiu, nu ma pricep la grupuri. Poate stie cineva mai multe

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde cum le place celor de la Facebook.
Procedeaza asa, la intervale de 2-3 saptamani:
- dai drept de admin tipului
- scoti dreptul de admin de la tine
- parasesti grupul.
Neaparat sa urmaresti grupul, sa fie cateva zeci de postari in fiecare interval, altfel risti sa fie inchis grupul cand "pleci" din el.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

La grup ai in dreapta optiuni de administrare.
Il pui pe el admin, iar peste catva timp poti renunta la dreptul tau de admin (dar nu-ti recomand).

| Furnicuta000 explică (pentru Bula):

Pai asta vreau, sa renunt. De ce nu recomanzi? Eu nu vreau sa am nicio treaba cu acel grup

| milliongirl a răspuns:

Te-ai certat cu el si l-ai recompensat cu moderator? sau n-am inteles eu? Felicitari

| vatadezahar24 a răspuns:

Intri în grup, cauți în lista de membri persoana pe care vrei să o faci admin, intri pe profilul ei și îi schimbi rolul în „administrator". Vezi dacă funcționează

| Furnicuta000 explică (pentru milliongirl):

Nu m-am certat, el s-a suparat ca i-am acceptat greu postarea si l-am facut moderator ca sa posteze ce vrea cand vrea. Oricum avea postari din alea gen "buna dimineata la cafeluta"

| Cipi1212 a răspuns:

Poți ieși din grupul tău. Nu știu dacă dispare și pentru bărbatul respectiv

| ManoleBianca05 a răspuns:

OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!