| Milica000 a întrebat:

Am facut un schimb de laptop, cel vechi avea rezolutia setata la 1366 cu 700 si ceva. Cel nou are full hd si totul mi se pare atat de mic. Eu sunt chior recunosc, dar parca acum e mult prea mic. Faza e ca am dat la scalling la 125 si unele butoane par a fi blurate. Nu neaparat ca par, dar chiar sunt. E clar ca scallingul nu e prea ok, la 100% e bine, dar totul pare si mai mic. Ce sa fac? Cum sa rezolv chestiile blurate, sa imi ramana scallingul la 125%? Asa e si recomandat de ei, dar anumite programe clar nu se vad cum trebuie, sunt blurate.

3 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Vezi asta:

http://windows10-dpi-fix.xpexplorer.com

Interesant e ca acolo zice asa (nota din Aprilie 2017): "It looks like Microsoft fixed this blurry fonts finally for a lot of people."

Ce versiune de Windows 10 folosesti?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar nu schimba nimic la Scale. Lasa pe "recommended". Este normal ca toate sa para mai mici, deoarece are o rezolutie mai mare si incap mai multi pixeli. Scale doar le mareste, este ca si cand ai da zoom la o imagine.

La "Resolution" trebuie sa modifici astfel incat sa fie cum vrei tu. Insa, cel mai recomandat este sa o lasi pe "recommended" (cum este si denumirea big grin ). Sau daca tot vrei sa schimbi, cauta sa fie ca cel vechi, sau incearca la 1280x720/768. Desi rezolutia cea mai mare este de preferat. Doar nu dai inapoi big grin

| Milica000 explică:

@flixbuster Folosesc Windows 10 Pro, versiune 2004