Salut! De aceea folositi si voi alt motor de cautare, gen : mozilla firefox, google chrome ...nam idee cum de s-a dus asa singur... ce windows ai?
Incearca sa downloadezi de undeva explorer. exe si sa ii dai paste in C:\WINDOWS\ trebuie sa fie pe un site, daca nu este instaleaza dc++ si trebuie sa aiba cineva windowsu la share!
Scaneaza calculatorul de virusi caci daca ti s-a sters exploreru. exe asta trebuie` sa fie problema si daca gaseste virusi ea si stergei si dupa aia schimba windowsul ca ca sa-ti recuperezi exploreru e complicat! bafta! funda?
@cofetarull: Ce legătură are motorul de căutare cu ce am pătit eu?
@z: Aș fi făcut așa, dar nu pot să deschid "c:\windows".
Încă ceva, acum când am deschis iar laptopul, spunea că "Java(TM) Platform SE binary has stopped working".
Virusi au luat controlul asupra pc-ului. Acum serios incearca sa faci o scanare de virusi cu un cd live(au si bitdefender-ul si dr web) sau intri cu un live cd de linux, salvezi ce mai aveai prin c(faci un backup si la browsere(te invat eu cum) si dupa treci la reinstalare de windows, dar mai intai incearca cu un repair de windows cu cd-ul de instalare de windows(doar sa fie acelasi, adica aceeasi versiune). Spor la lucru, ca ai treaba multa.
Andrei1124 întreabă: