| ZzZzZzZz a întrebat:

Am Google Chrome si cand dau sa scriu un site si incep cu o anumita litera imi apare un site care nu as vrea sa apara.
Nu stiti cum sa fac sa nu mai apare acel site?, daca stiti dau funda! big grin

7 răspunsuri:
| SouLIce a răspuns:

Deschizi pagina google si jos in dreapta ai setari dai click pe setari dupa setari de cautare dupa ai jos istoricul cautarilor (este scris cu albastru) dai click pe el te loghezi cu contul google si gata ai absolut tot ce ai cautat acolo si le stergi daca nu mai vrei sa iti apara cand cauti pe google sau poti sterge doar ce te intereseaza

| Diiaanna a răspuns:

Si cand mai vrei sa intri pe un site care sa nu iti apara in istorie intra cu incognito: ctrl+shift+n.

| Johnni3Walk3r a răspuns:

Pai iti apare dar tu nu trebuie sa ii dai importanta.Scrii in continuare ce ai de scris si la final ii dai Enter.Incearca asa si ma anunti cum a fost!happy

| ZzZzZzZz explică (pentru Johnni3Walk3r):

Nu e vorba de asta dar mai umbla cineva pe pc si nu vreau sa vada site-ul, si cu CCleaner se sterge tot istoricul si toate site-urile.

| Johnni3Walk3r a răspuns (pentru ZzZzZzZz):

Pai macar stergele pe toate si le adaugi dupa pe cele care vrie sa-ti ramane.Ce e asa mare lucru.Ca sa nu le uiti poti sa le notezi.Intri pe fiecare si vor ramane salvate.Iar cel cu pricina nu va mai fi.

| ZzZzZzZz explică:

Am curatat-o dar tot daca incep sa scriu un site cu litera aia imi apare.

| stefan129 a răspuns:

Curata-i istoria cu Cclean