| NedescuEduardAdrian a întrebat:

Am incercat azi sa instalez ceva si n-a mers. Zicea "A required privilege is not held by the client".
Am incercat sa ma duc pe RUN, sa scriu secpol.msc si dupa sa fac asa: Local Policies > Security Options > User Account Control: Run all administrators in Admin Approval Mode (Disabled)
Chestia e ca "Run all administrators in Admin Approval Mode" era deja dezactivat cand m-am uitat eu.
Are cineva o idee cum sa fac sa mearga sa instalez? sad

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

La un sistem configurat corect, numai cei cu drepturi primite (administrator) au voie sa schimbe drepturile.
Cel care a instalat sistemul are drepturile implicit, iar el poate sa stabileasca pentru ceilalti care ce are voie sa faca.
Cel mai elocvent este la sistemele gen Linux, unde adminul poate acorda drept de citire (vizualizare), scriere (modificare) sau interdictie totala pentru fiecare user sau pentru "altii".
Ca urmare, ia legatura cu cel care ti-a instalat sistemul si intreaba-l, ce trebuie sa faci specific, sau sa-ti acorde el drepturile necesare (chiar si pentru timp limitat). Poate astfel vei reusi. happy

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

CE ai vrut sa instalezi?
Nu cumva ceva virus, iar protectia l-a blocat?

| NedescuEduardAdrian explică:

Am vrut sa instalez Transformice.exe, dar n-are virusi, ca l-am scanat cu SecureAPlus si Malwarebytes. Asa s-a intamplat si cand am vrut sa instalez Minecraft. Plus ca instalarea are legatura cu privilegiul meu de a instala ceva. Trebuie sa ma loghez ca administrator sau ceva?