Scrii codul in bara de cautare nu in google. Si trebuie sa fii conectat la retea.
Imi spune ca pagina nu e disponibila...
Atunci ip-ul de la wirelles nu e scris corect. Bagi wirellesul in priza si eventual cartela in wirelles, te conectezi la net si apoi faci asa:
Star -run si scrii cmd, dai enter.
In pagina neagra, in cointinuare scrii ipconfig si dai enter
La default gateway ai acel cod care de fapt este ip-ul routerului.Acel ip in scrii in casuta de cautare
ai inteles sau nu?
Ok, deci am bagat codul si am ajuns la pagina router-ului, dar la wireless setup nu stiu daca sa introduc acum parola si numele ales de mine sau sa las "netis" si "password"?
Daca nu vrei parola, daca nu sunt altii care sa traga de la tine, nu pune dar mai bine pui o parola ca sa nu ai surpize sa traga si vecinii pe telefoane. daca pui parola, lor le apare wirellesul tau dar nu se pot conecta fara parola.
Asa, le-am salvat si imi spune ca s-a salvat cu succes, dar nu merge sa intru de pe telefon.
Http://www.epasystems.ro/cum-se-configureaza-un-router-wireless/
Activezi wifi la telefon si in caz ca nu are setarile de internet, trebuie sa le faci.Deci la telefon e buba daca ai facut cum ti-am zis.Telefonul va detecta wirellesul iti va cere acea parola si se va conecta.
Multumesc mult, l-am facut
Sa fie legat la calculator prin cablu nu wireless ca sa faci configurarea, am patit la alt model sa nu vada wireless din prima
192.168.1.1
anonim_4396 întreabă: