| GeogG23 a întrebat:

Am incercat sa-mi fac un cont nou pe Facebook, dar imi cere sa incarc o poza tip selfie, si nici macar nu am putut sa-mi notez informatiile, profilul, etc. Doar eu patesc asa? Sau este un sistem nou de protectie?

9 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Eu niciodată nu am pățit. Posibil, habar nu am.

| gabicoo a răspuns:

Descarcă de pe pinterest sau din Google images o fotografie care seamănă cu un selfie și o încarci ca fiind a ta. După ce faci asta îți dă voie să continui.

| GeogG23 explică (pentru gabicoo):

Nu verifica pe urma anumite informatii e baza acelei poze?

| gabicoo a răspuns (pentru GeogG23):

Nu. Eu am încărcat o poză luată de pe internet, am introdus datele necesare: emailul real, un nume inventat și date personale inventate născut prin 1989, etc. Singura reală a fost adresa de email - după crearea contului am primit un email cu un link de confirmare a contului.

| catathealpha a răspuns:

Eu zic sa nu pui un selfie de al TAU ca o sa spargi camera la cat de urat/urata si numele ala de la cont e pe Certificatul de nastere?

| GeogG23 explică (pentru catathealpha):

Spui toate astea din propria experienta si de ciuda ca inca traiesi?

| Neimportant a răspuns:

Trebuie să îți faci un selfie pentru protejarea identității. Mai încearcă, vei reuși. Eu nu am avut probleme.

| DoarDorr a răspuns:

Ma intreb cum isi fac conturi sutele de conturi false care vin cu oferte de genul: am o mostenire de lasat.

| GeogG23 explică (pentru DoarDorr):

Auzisem de la cineva sa se pot cumpara asemenea conturi, dar ai nevoie de un cont bancar rusesc