Buna dimineata Ana! Nu esti prima si nici ultima persoana care a patit asa. La service-ul unchiului meu am ajutat multi oameni sa scape de problema asta si voi incerca sa te ajut si pe tine, desi asa din scris e mai greu sa iti explic ce si cum dar voi incerca.
In primul rand depinde daca te referi la un pc fie el laptop sau unitate desktop sau daca te referi la un sistem de operare Android. La laptop in Windows se intampla asta doar daca sistemul de operare este luat de pe net si nu este original (cumparat) si trebuie inainte de toate sa creezi un alt dosar (folder) in care sa copiezi celelalt folder Downloads doar ca trebuie sa ii pui alt nume de exemplu Documents 2 sau Downloads 2 sau Downloads Old Download New, etc si nu vei mai intampina aceasta problema. Datele oricum le gasesti in fiecare fisier in parte cand ii dai click dreapta si properties. Iar daca te referi la un telefon cu sistemul de operare Android atunci trebuie sa intri la Settings apoi Storage&USB/Internal Storage/apesi pe cele 3 punctulete/apesi pe Change where new content is saved/selectezi locatia dorita de tine/ si apesi pe Done. Cam asta ar fi de facut. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Am si eu o intrebare din public, care este diferenta intre Laptop si PC din punct de vedere al sistemului de operare WINDOWS? ai zis ca difera daca e laptop sau PC...eu zic ca nu difera cu nimic, laptopul si PC-ul care folosesc sistemul de operare WINDOWS 10/11 sau orice alta versiune, sau alt sistem de operare precum Linux!
Nu are laptopul vreo 'arhitectura' structurala diferita in ceea ce priveste SO-urile si PC-ul nu le are sau invers!
Diferentele ar fi in primul rand portabilitatea,utilizarea usoara fara probleme a laptopului la care ii adaugi doar mufele usb in caz ca folosesti periferice camera web/mouse/tastatura etc nu te chinui sa pui atatea cabluri ca la un desktop, consumul de energie redusa, la multe din laptopurile din ziua de azi nu poti schimba procesorul deoarece este ''sudat'' iar la desktop poti, la laptop nu poti schimba placa video dar la desktop poti. Tu zici ca nu difera cu nimic, dar difera foarte mult, mai documenteaza-te. Iar in Windows amandoua variantele difera foarte putin la fel cum sunt si diferentele de portabilitate, capacitatea spatiului de stocare, laptopurile au si baterii deci si optiuni in plus in Windows si multe altele.
Eu zic ca nu pricepi suficient domeniul, odata ce eu te intreb scurt si la obiect " care este diferenta intre Laptop si PC din punct de vedere al sistemului de operare WINDOWS?" iar tu imi zici ca difera ca dotari sau periferice, nu asta era intrebarea in fine.
facand o analogie te-am intrebat cam asta >> motorul diesel de pe bmw cu ce difera de motorul diesel de pe mercedes? si tu mi-ai zis ca una are piele si trapa si alta are faruri xenon sau led!
Eu nu in calitate de necunoscator te-am intrebat ci am vrut sa aflu parerea ta, pe ce anume argumentezi ca laptopul cu windows 10 (dau doar exemplul win 10) se comporta diferit de un PC-ul cu aceleasi distributie windows, am vrut sarcastic sa iti demonstrez ca la acelasi sistem de operare si laptopul si PC-ul se comporta identic! Nu are importanta daca un model de laptop are procesor pe 10 nm si 18 nuclee iar un anumit PC procesor cu placa video integrata si 24 de nuclee!
Ca placa video dedicata, care este de fapt GPU, difera ca si constructie in cadrul laptopului fata de PC, ca CPU la un PC poate fi mult mai bine ventilat etc da sunt lucruri diferite dar e altceva fata de ce intrebasem eu.
Bine ca nu ai spus ca laptopul este pe acumulator si PC-ul primeste curent prin intermediul sursei de alimentare.
Te salut, eu nu am cautat polemici!
Te salut domnule! Da stiu ca nu cautai polemici, doar ti-am raspuns ca sistemul de operare Windows difera un pic la laptop legat de niste setari. Iar in rest difera ca dotari si periferice. Iar eu am intrebat persoana care a postat intrebarea ce sistem de operare foloseste si pe ce anume fiindca nu a precizat daca foloseste Windows pe laptop sau pc sau daca foloseste Android pe telefon/tableta ca sa stiu cum sa o/il indrum. Iar la nm nu ma pricep, se pricepe un coleg de-al meu, deci nu ma bag. Te salut cu tot dragul si daca vrei ma poti adauga si la prieteni aici pe TPU. Multa sanatate va doresc tie si celor dragi tie si Dumnezeu sa fie cu tine!
anonim_4396 întreabă: