| livbmt a întrebat:

Am incheiat cu orange un contratc valabil penrtu 24 luni.contractul era pe subiectul :internet si abonament. a trecut 12luni si nici in clipa aceasta nu merge acest internet de la orange.platesc lunar 180 lei(bani vechi1.800.000)am fost la sediul lor din brasov si mi-a spus ca nu pot renunta la abonament.si ma trimiteau acasa de fiecare data cand ma ducem cu aceasta problema.ma puneau sa sun la bucuresti.intr-o zi am fost din nou la orange din brasov si o fata mi-a spus ca trebuia sa insist daca nu merge a verificat modemul dar nu avea nimic eu aici la mine in sat nu am unda sau semnal deloc. ce trebuie sa fac? sa insist in continuare? am incercat sa nu il mai platesc iar apoi miau trimis citatie pentru tribunal.si l-am platist pana la urma. ajuattima! scuzati-mi otografia.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu iti merge deloc internetul trimite-le o scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, in care expui situatia, demersurile pe care le-ai facut si faptul ca soliciti asigurarea serviciului pe care-l platesti. Daca nu-ti vor rezolva problema in maximum 5-10 zile(poti pune un termen calendaristic exact, in functie si de prevederile contractuale privind rezolvarea reclamatiilor) spune-le ca soliciti rezilierea contractului incepand cu data de. (data o pui in functie de prevederile contractului privind rezilierea). Daca nu exista asemenea prevederi, cu termen, atunci pui o data de cca 20-30 zile. Pastreaza o copie a scrisorii, eventual copia s-o legalizezi la un notar public, inainte de a trimite scrisoarea. Succes si numai bine!

1 răspuns:
| adelin_1227 a răspuns:

Dai in judecata pe toti