Nu e o problema. windows defender e o castana si tu ai instalat o alta castana.
cauta un antivirus adevarat ca dupa aceea plangeti langa pc cand il infectati.
Nu este bine sa folosesti mai multe antivirusuri pe acelasi calculator pentru ``se vor bate`` intr-un fel, intelegi? Daca ai deja unul este destul, isi va face treaba nu are nevoie de ajutor
Eu acum am windows xp si il am si acum.La inceput aveam un antivirus demo/trial, si se numea Norton si l-am avut cam termen de 30 de zile(o luna). Dupa o luna am primit o notificare ca a expirat valabilitatea antivirusului si ca trebuie sa cumpar unul full si ca exemplu era tot Norton, dar variata completa.Dar nu mi l-am luat.Mama a primit de la un coleg de munca un CD pe care era instalat programul Avast si l-a bagat.
Eu zic ca nu e bine sa ruleze 2 antivirusi pe calculator, pentru ca fiecare ruleaza intr-un fel si probabil vor strica cumva calculatorul
Stiu ca nu e bine dar cum sa il opresc cel care il am instalat deja ca nu pot sa il dezinstalez ca a venit cu windows-ul.
Nu prea stiu.La mine primul a expirat dupa un timp ca era trial.Dar al tau e sau nu trial?
Este un antivirus care vine la fiecare calculator cu windows 10.
Eu zic sa mergi la un centru IT si sa intrebi daca e inregula ca eu nu stiu
Nu are nici o problema findca windows 10 are un antivirus care este slab
Dar am intrebat daca va fi o problema daca il instalez pentru ca deja il am pe de default nu daca este antivirusul de pe windows 10 slab ca stiu asta deja de asta imi instalez altul