Poate sa fie o problema cu nenorocitul ala de directX.
Downloadeaza ultima versiune si vezi daca merge asa.
Mie imi ruleaza bine pe XP, la un sistem phenom II 550, 2gb ddr3 si 4850.
Cand ai instalat Windows 7 ai verificat daca calculatorul tau indeplineste toate cerintele de sistem? Daca calculatorul nu indeplineste pe deplin cerintele, atunci nu o sa-ti mearga totul cum trebuie.
Da normal windows 7 imi ruleaza bine am 4 gb ram dar nu imi recunoaste decat 3. 44 GB desi e un sistem pe 64 bit care in mod normal ar trebui sa recunoasca toti ce 4GB, si procesor Dualcore E5300 2.6GHz.Eu zic ca ii OK
Eu am fifa 11 si merge cu incetinitorul cand dau pasa lunga sau cand e mingea in aer, in rest merge perfect
E de la placa video cu siguranta... puneti inapoi pe 32bit si nu o sa ai probleme sau mai baga pana la 8gb rami ca sa nu te plangi app si eu am o problema cu fifa 11 raspuns si mie am windows xp si cand vreau sa modific keyboard adica tastatura sa pun D sut S pasa A centrare si astea nu ma lasa cand intru in config la 11 nu imi apare acolo sa pot modifica nu ma lasa AS VREA SA MA AJUTE CEI CU WINDOWS XP CUM AU REZOLVAT PROLEMA mentionez pe windows 7 cand aveam pe 64 bit nu imi facea asa ceva adica puteam sa modific keyboardu pls help si al mine
Salut am si eu o mica problema la fifa 2011 imi merge super in reluare la 3GB ram procesor Intel dual core 2.60 si placa video WinFast GT430 1GB am windows 7 32biti imi puteti da un raspuns?