Salut
Incarca imaginea de pe care l-ai instalat in Daemon Tools si ar trebui sa mearga daca pana acum a mers.
Daemon Tools e gratis, aici:
http://www.daemon-tools.cc/eng/downloads
Bafta
Uita-te pe suportul de pe care l-ai instalat (DVD, imagine, etc.), vezi ca are un folder "crack", intri in crack si gasesti acolo un fisier cu instructiuni, de obicei se deschide cu notepad sau cu word, si este un fisier. exe cu acelasi nume cu executabilul jocului. De obicei nu trebuie sa faci mai mult decat sa il copiezi peste exe-ul jocului, dar daca mai este ceva gasesti in instructiunile acelea.
Nu uita sa copiezi crackul. Monteaza imagina cu daemon tools, apoi du-te in my computr, click dreapta pe iconita la joc, open, deschizi folderu ''crack'' sau numele firmei..., selectezi toate fisierele de acolo, si le copiezi unde ai instalat tu jocul. Sper ca ai inteles.Ma poti contacta la bughy23@yahoo.com
Cum adica sa il iau "dea gata"? am laut si nfs u2 imi facea la fel dar de unde l am luat imi dadea si o alta imagine am luat o pe aia si am pus o in locul imaginii pe care mi a dato si cand am intrat ...Mergea
Daca poate cineva sa imi explice dea maruntelul cum sa fac pls. app e nfs mw black edition.
Am si eu aceasta problema. Desi CD-ul este introdus si s-a instalat fara probleme, imi da aceasta eroare. Jocul l-am folosit si pe Windows XP, si pe Windows 7, si pe Windows 8 si nu mi-a dat aceasta eroare. Dar acum l-am instalat pe Windows 10, si imi da aceasta eroare. Dar cum sa introduc corect CD-ul daca este introdus si se instaleaza corect?
Ia crakul de pe net si dai copy la ala si dai paste la folderu unde ai instalat jocul
Farte dowanmdl un crack! scrie si tu downlaod crack pentru nfs most wanted si in lagi in foldarul unde e instalat jocul1
Salut si mie imi merge la fel ma joc ce ma joc si a 2 zi cand intru dau pe icoana si intra in joc si imi iese daca insist imi apare aceas eroare funda
Eu am descarcat crack-ul dar tot imi da o eroare aceea cu dont sent sau no send. Ce pot sa fac