Eu am instalat pokki si nu are nimic.
Incearca sa stergi aceste chestii care ti-au aparut din PC Sau incearca cu Ccleaner
Am avut si eu problema asta. da e de la pokki. eu aveam si o tema pe, pc si din cauza asta cred ca imi facea figurile acelea. dupa ce am dezistalat tema nu mai imi facea asa si cat timp am avut un antivirus nu mai imi facea figuri. dar dupa ce a expirat licienta cand dadeam in el sa il deschid(pokki) mi se dadea restart. poate e din cauza asta
Mie acum imi functioneaza unitatea, adica imi dau seama ca nu se Mai inchide\deschide, dar pe monitor nu Mai apare nimic. Adica doar informatii le despre calculator de la inceput, iar apoi cand trebuie sa apart windows-up xp ca. Incarca monitorul Devine Negru, nu ca atunci cand e inchis, e o idee Mai deschis, dar treaba e ca nu se Mai intampla nimic, Mai departe. Ce e de facut? Am mare nevoie de el zilele acestea... Am bagat si Doua cd-uri. Vad daca apare ceva, dar nimic.va rog, ajutati-ma...
Asera am incercat si eu iar pokki si mi se datea restart mereu... dimineata am instalat windows si acum nu mai am nicio problema
Si dupa ce instalezi windows face tot asa. inseamna ca au ceva rami. ori placa de baza