| misteriana_1679 a întrebat:

Am instalat un windows xp dar nu merge netul si am bagat cablul de la internet la un alt calculator si a mers. si pe pagina de web am dat sa imi arate problemele si scria : "Could not make an HTTP connection; Could not make an HTTPS connection; Could not make an FTP connection. " De ce nu merge internetul? Va rog ajutati-ma.big grin

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cred ca nu ai facut instalarea internetului. Conecteaza modemul la calculator si incearca asa: Start/Control Panel/Network Connections/Create a new Connection si iti intra o fereastra de instalare New Connection Wizard, unde urmezi pasii ceruti. Succes si numai bine!

| Kylexy a răspuns:

Iti trebuie driverele placi de retea.
Tu nu ai instalata placa de retea.

| hSh3ad a răspuns:

Prima oara se da la Internet connections
Dai options
Dai la ceva cu cuvantul protocol(nu mai stiu cum se zicea)
In loc de obtain a automatical adress (Sau ceva de genu)dai pe aia din josul ei:Use the following IP adress:
Si scrii ip-urile, gateway-urile
dai ok, ok si gata merge!

| BrD a răspuns:

E mai complicat si problemele ar putea fi multe. Ai instalat cd'urile? Placa de retea avea cd? Ai bagat IP'ul DNS'ul si ce mai trebuia acolo?

| bogdyi a răspuns:

Nu merge asa ca si mie mi s-a intamplat nu recunoaste placa de retea incorporata,, pls ziceti si mee?

| grassu98 a răspuns (pentru bogdyi):

Bogdy foloseste windows 7 ca ala iti instaleaza toate driverele

| DuzziDi a răspuns:

Bun. deci cablul e bagat la unitatea centrala. dar tu ai intrat la control panel si la network and internet conections, ca sa iti faci conexiunea la internet?