| dannyela a întrebat:

Am instalat windows 7 si am un sistem Logitech 5.1 si nu imi merg decat 2 sateliti, in XP imi mergeau toti. Ce pot sa fac? Sau unde trebuie ca sa fac setarile corecte

6 răspunsuri:
| procust a răspuns:

Incearca sa reinstalezi driverele de sunet, sau pune alta versiune pentru driverele se sunet mai noua!

| tiby93 a răspuns:

Poi inseamna ca nu e compatibil cu Win7, si nu ai ce face. decat sa iti bagi iarasi WinXP, sau daca vrei poti sa ai si Win7 si WinXP.mai faci o partitiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dannyela am avut si eu problema asta eu iti zic un singur lucru daca placa ta audio e realtek iti propun sa descarci driverul de pe acest site http://downloads.guru3d.com/Generic-Audio-Drivers-&-Media-Codecs_c30.html si instaleazal si in realteck poti bifa sa ai 5. 1 si poti baga toate 3 mufe de la sistem;) succes

| TomachE a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma confrunt cu problema asta de 3 zile...Nu ii dau de cap si nu inteleg ce sa mai fac.Ma puteti ajuta va rog frumos?!?! Id mess : dj1_tomache

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara-ti o placa de sunet Creative 7. 1 sau 5. 1. Si cu asta basta. Iar diferenta o vei simti. Probabil ai o placa onboard penala si aiurea. happy So go get it!

| dannyela explică:

"'DA" ai putea sa imi zici mai exact unde sa intru si cum sa fac ce mi-ai zis tu?