Poți folosi lejer un Professional(tot 7). Am și eu un netbook care a venit cu ediția Starter, dar am avut licență gratuită prin MSDNAA și d-aia l-am upgradat. Faci cum vrei. Poți pune XP, dar cel mai bine e să lași sistemul de operare cu care a venit PC-ul.
Nici mie nu mi-a plăcut Starter, d-aia am băgat Professional. Starter e mult prea limitat! Nu poți nici să schimbi fundalul pe Desktop. Groaznic!
Netbook-urile n-au CD-ROM/DVD-RW, așa că te vei complica cu memorii externe USB(flash drive/stick) pentru a instala XP-ul. Sunt tutoriale pe Softpedia, dacă vrei să te uiți acolo. Mai întâi de toate, caută-ți modelul (mini)laptop-ului pe site-ul oficial Lenovo și vezi dacă sunt disponibile și drivere pentru XP, altfel rămâi la Starter.
Windows 7 e un sistem bun de operare dar iti mananca mult din memorie, rami etc...si DA e aceeasi procedura
Se poate reveni daca bagi cd-ul de WinXP si il reinstalezi. Ca o sugestie scapa de win7 starter, minim ar trebui sa instalezi Win7 home premium daca nu un win7 ultimate. Starterul nu prea are mai de nimic