| jjustme a întrebat:

Am instalat windows xp iar dupa instalare nu imi recunoaste placa de retea. ce pot face sa o instalez avant in vedere ca nu am cd-ul pentru ca cei de la net cand mi-au facut configurarea nu mi-a lasat nici un cd. este prima data cand instalez windows-ul si nu imi recunoaste placa dat fiind ca panja acum o facea. de ce? multumesc

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Pai ai spus singura de ce, ai reinstalat windows-ul. Primul lucru care se face dupa ce se reinstaleaza sistemul de operare este sa pui driverele, de sunet, de retea, de chipset, etc. Si dupa aceea programele. Placa de baza de la calculator ti s-a livrat cu un CD cu drivere. Unde ti-e CD-ul? Aia de la internet nu au nicio treaba si nicio obigatie vizavi de driverele tale. Aia e treaba ta. Deci daca nu ai avut grija de CD, acum te duci frumusel si ti le iei de pe net. Vezi ce placa de baza ai, dai capacul jos la calculator si te uiti ce scrie pe ea, cel mai simplu mod de a afla fara sa mai instalezi prostii de softuri, si te duci la producator, cauti modelul si downloadezi driverele. Dupa care le instalezi.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa instalezi driverul pentru placa de retea. Driver Pack Solution Full cauta driverul potrivit in propria arhiva si ti-l ofera spre instalare. Programul e gratuit:
http://drp.su/download.htm

| aka7up a răspuns:

Nu-i chestia ca nu-ti recunoaste, windows xp este un sistem de operare mai vechi, nu are driverele instalate in el cum le are windows 7 sau vista.Eu iti recomand sa iti ei un driver la placa de baza adica placa de baza ste si placa de retea, sper ca te-am ajutat.

| dflorin a răspuns:

Salut
Incearca sa faci un update din cpanel.
Succes

| jjustme explică:

Dar daca instalez din nou windowsul e posibil sa mearga fara sa instalez placa de retea. am mentionat ca pana acum nu mi-a cerut asa ceva. (ma gandesc ca poate nu am instalat eu windows-ul bine ) straight face