Windows. apoi antivirus si abia dupa aia celelalte programe.
si la instalarea windows-ului sa scoti cablul de retea din calculator
Depinde de unde provine acest windows.Acolo e cheia. Dacă provine de pe serveru ăla unde toți vreți invitații(de inconștienți ce sunteți) nu te mira, că este infectat cu un virus care blochează accesul la descărcări.Conexiunea de internet nu afectează numai viteza cu care se descarcă fișierul.Probabil că și acei unii de acre spui au windows-ul procurat din aceeași sursă și de asta li se întâmplă similar.Recomandarea mea este să folosești Windows original( a nu se confunda cu LInecențiat că NU este tot una) și vei observa că problema va dispărea.Succes
Salut.
Depinde si ce windows ai instalat si cum l-ai instalat.
Daca uenele versiuni sunt modificate si au tot felul de bug-uri si erori.
Urmatorul pas dupa ce instalai windows-ul era sa instalezi si un antivirus, nu sa instalezi alte soft-uri.
Verifica si setarile din firewall, dar e putin probabil sa blocheze ceva daca se descarca pana la 99%!
Dai o scanare si o optimizare la pc si incerca apoi.
P.S nu la toti care au internet li se intampla asta.
Ai recunoscut singur ca ai incercat sa descarci ceva fara sa ai o suita de securitate activa, deci ai fost vurnerabil...
Cand ai reinstalat windows-ul ai dat format la partitie? sau pur si simplu l-ai instalat peste cel vechi? daca e asa cum cred eu e posibil sa ai un virusel mic mic mic
Am reformatat totul.
E posibil sa steie virusul pe sidiu?
Daca imi instalez un program de antivirusi oare rezolv problema?
Sau stric mai rau?
Da am incercat asa si a mers. da asta e problema.
Iti multumesc pentru ajutor.
Windows. apoi antivirus si abia dupa aia celelalte programe.
si la instalarea windows-ului sa scoti cablul de retea din calculator