In primul rand, ceea ce doresti sa faci este non-etic si se pedepseste din punct de vedere legal!
Singura metoda prin care se poate afla parola de email este prin neglijenta utilizatorului.
Salut.hai sa iti dau si eu o parere:in primul rand este ilegal asa cum spune si @axnpictures, in al 2-lea rand programele astea nu cred ca le gasesti pe net free.Mie mi-a spart contul de facebook si adresa de yahoo.in urma cu 4 sau 5 luni, si nu am putut sa fac nimica... unii spun ca este imposibil sa spargi o parola, dar nu e asa.cel putin mie m-i s-a intamplat.Asa ca oricat ai cauta nu cred ca ai sa gasesti.Am cautat si eu si nu am gasit.
Si mai e o chestie.eu sunt in u.k iar robotul de la facebook mi-a trimis sms ca cineva mi-a schimbat parolele din indonessia.deci,nu stiu cum!
Nu este imposibil ca o parola sa fie sparta. Doar ca nu e chiar la mintea cocosului, nu oricine poate. Iar cine poate, de obicei isi orienteaza atacul catre alte destinatii decat Yahoo, Facebook.
Exista diverse programele ce au o baza de date cu multe caractere (cifre/litere) si incearca foarte multe combinatii. Tocmai de aceea alegerea unei parole "strong" e un aspect important.
Si totusi astea sunt oldschool si nu dau rezultate (daca ai o parola cat de cat buna) pentru ca atat Yahoo cat si facebook afiseaza un captcha dupa o serie de incercari gresite de autentificare. Yahoo blocheaza contul dupa aproximativ 5 incercari gresite si trebuie sa ti-l deblochezi ulterior; am patit asta.
Totodata am mai patit ceva asemanator cu ce spui tu, doar ca la contul de Yahoo. Nu mi-a schimbat parola dar a trimis niste mesaje spam de pe adresa mea... in login history am vazut niste ip-uri de Rusia. Chestia e ca in perioada aceea foloseam o aplicatie java pe mobil ca sa intru pe messenger si mai mult ca sigur era compromisa. Am schimbat parola, am renuntat la aplicatie si nu am mai avut probleme
Te cred.numai ca la mine s-a intamplat de mi-a schimbat parola la facebook si la Yahoo...iar amandoua parole le aveam cu cifre si litere. ceea ce mai aveam eu la facebook la security, daca eu incercam sa intru de pe un alt pc, laptop sau orice altceva imi trimitea un sms pe tel. mobil cu un cod format din 8 sau 6 cifre, iar pana nu bagam codul acela nu imi dadea voie sa intru in cont.dar nu stiu cum a reusit persoana aceea sa imi sparga contul asa securizat si oricum in ziua de azi totul este posibil...iar raspunsul pentru WTFIpr e ca ce vezi tu pe youtube. tutorialele alea ca sparg parole, sunt doar fake
O zi buna in continuare la toti