| tudosie_9226 a întrebat:

Am internet prin vodafone limita fiind de 2GB! Insa atunci cand nu depasesc limita, verific aplicatia si vad ca am downloadat in ziua respectiva poate chiar 300MB! cea ce e forte mult tinand cont ca doar ma uit pe cateva pagini si fara youtube! Atunci cand depasesc limita de 2GB totul e ok intr-adevar netul merge super greu insa ajung la download pe zi la 20MB! In concluzie as vrea o aplicatie pentru win 7 sa imi miscoreze(sa imi pot controla viteza) la net?

3 răspunsuri:
| Raymond a răspuns:

Incearca Netlimiter http://www.netlimiter.com/

| Angel31 a răspuns:

Vezi ca cei de la vomafone mai si fura la trafic si inca ceva sa verifici sa nu cumva sa ai ceva ce iti face trafic, posibil update win, update antivirus si lista poate continua.

| ronin33dan a răspuns:

Nu este neaparat sa utilizezi youtube, pentru a depasi limita de trafic, sunt atatea softuri intr-un comp/laptop, care se conecteaza/comunica cu netul si papa trafic.Mess-ul, ascultatul unui radio online, vizionarea de TV online, mail-uri +atasamente, sunt foarte multe! A-l am si eu dar cu 4Gb si merg cu el numai pentru mail; trimit si primesc si sunt luni cand raman fara trafic.Mai este si varianta cand un angajat de la Vodafone mai are nevoie pentru el de trafic si tot asa.Si... 2Gb sunt cam nimic! Succes!