| victortiti89 a întrebat:

Am internet si televiziune de la Vodafone. De ieri dupa masa nu mai merge internetul. Pe router sunt sagetile alea, care la mine tot apar si dispar. Si culoarea LED-ului este galbena.

Imi puteti spune va rog ce as putea sa fac sa mearga internetul? L-am platit recent, deci nu asta e problemahappy

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Scoate route-ul din priza pentru 2 minute, dupa care conecteaza-l inapoi!
Daca dupa inca 5 minute tot nu ai internet, atunci suna la Vodafone - deranjamente!

| darrio2007 a răspuns:

Suni la Vodafone. Logic, nu?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O avarie este problema si trebuie sa i suni, sigur ei stiu de avarie ca echipele lucreaza pe teren, o fi sectionat fibra optica ăstia de la apă ca schimba tevile in tot bucurestiul, si sigur in toata țara se fac lucrari de modernizare la țevile de apă calda ca sunt vechi de 50 de ani țevile. Tu suna la Vodafone si sesizeaza problema si vezi ei ce zic. Cel mai bine renunta la Vodafone si muta te la Digi au semnal super la tv internet telefonie.

| Hyperion7 a răspuns:

Posibil sa fie o problema de la ei.
In ultimul timp și internetul de la Digi da rateuri cam dese

| Madaxo97 a răspuns:

E de la ei, au vreo avarie, și eu tot de la Vodafone am, și în ultimele 2 zile am avut probleme cu netul, depinde și din ce zonă ești. Poți suna si la ei să vezi ce explicație au.

| KovacsB a răspuns:

Incearca sa-l resetezi cu o scobitoare, are un buton mic in spate, tii apasat continuu vreo 15 secunde. Apoi astepti 4 minute pana se conecteaza dupa care incerci sa te conectezi si tu la el.

| Diana4you97 a răspuns:

Bună! Poți încerca un reset iar dacă tot nu funcționează trebuie să apeleze serviciul de relații cu clienții 0372.02. 2222