| Mirce a întrebat:

Am intrat pe un site, ca sa downloadez un film. Si, ce sa vezi, intr-o secunda...download complete. A...ma gandeam ca se downloadeaza prin ceva manager de down. Il deschid, apare o eroare bla bla bla.Fisierul dispare, si de atunci tot imi sar reclame I. Explorer pe ecran(desi folosesc mozilla); acum cand scriu mi s-au strans inca 5.Am incercat si sa dau disable in options la flash shockwave.
Cum sa scap de reclamele astea imputite? Dau funda celui care imi da solutia salvatoare.

Răspuns Câştigător
| maties a răspuns:

Downlodeaza adblock plus

6 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Instaleaza Adblock, te scapa de reclame imediat!

| Mirce explică:

Am instalat IE Adblock si am tot bagat adrese pe lista neagra si tot apar...Va rog, nu mai aveti alte idei?

| Mirce explică:

Va multumesc pentru ajutor, insa problema era ca aveam niste virusi/malwere pe care i-am rezolvat cu Malwaerbytes Anti-Malware.

| Mirce explică:

Dau funda la Maties pentru ca mi-a raspuns primul... chiar daca solutia in cazul meu era alta, si anume programul ala de care v-am zis. Bravo pentru funda!

| beniamin1991 a răspuns:

Ok,cateva precizari.
Chiar esti atat de naiv incat sa crezi ca acele managere sunt legitime?
Cand vezi fisier de 3, 4, 5.50 mb, nici nu sta pe ganduri sa descarci, un film are cel putin 500 mb, dimensiunea medie fiind de 700 mb. Bine acum poti gasi filme si de 23 gb bluraym pana in 45 (cel mai mare care l-am vazut) sau chiar si de 300 mb, rip la rip la rip,pe sistemul asta. Depinde de format.

Si totusi, lumea de cemai descarca filme cu direct download cand exista zeci si chiar sute de trackere publice, fara cont si invitati, in plus viteza e muuuuuult mai mare.
Cel mai bun antivirus free e ad-aware, in opinia mea.

| Mirce explică (pentru beniamin1991):

Mersi pentru parere. O singura precizare: nu filmul are 3, 4, 5 mb, ci acele mici ferestre, mici shortcut-uri pe care le salvez, ca sa descarc prin ele tot felul de chestii. Ca de exemplu help finder, sau mici managere, pe care le-am mai folosit (nu-s cine stie ce, dar cu mai mult decat un babylon tampit sau o prostie de toolbar nu poate sa te "infecteze", cazul de fata da, este virus)... in nici un caz nu credeam ca filmul are cativa mb. Oricum, era o ocazie. De obicei downloadurile le fac de pe trakerele de tornte sau linkuri cunoscute etc. In fine, multumesc inca o data pentru sfaturi.