anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am invatat limbajul HTML.Intreabrea e cum sa folosesc ce am invatat ca sa imi fac un site?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ai putea pune accent si pe PHP, apoi pana la creearea unui site, trebuie sa fi major, iti cumperi un domeniu, platesti gazduirea acestuia anual, apoi te apucu de treaba.

Intre timp poti exersa in calculatorul tau, instaleaza-ti Wamp Server, acesta gratis, cu softul respectiv poti sa faci din calculatorul tau un server, altfel spus un site la tine in calculator pe care-l poate accesa orcine, important este sa nu folosesti nume de domenii ale unor brand-uri, site-uri deja ocupate, asta sa nu ai probleme de conflicte.
Exersezi putin in felul acesta apoi iti cumperi domeniu, dar este si mai important sa ai ce pune pe el, se pregatesc masuri de inlaturarea tututor domeniilor ce contin ilegalitati.

5 răspunsuri:
| RazvanRzv a răspuns:

Foloseste programul macromediabig grin

| Laura a răspuns:

Clar ai învățat, după ce întrebare pui. laughing

| monstrulet a răspuns:

Gasesti pe net multe hosturi free ca sa-ti pui siteul, unul (bun) din ele ar fi xhost. Ai control panel, ftp, etc. si iti uploadezi fisierele tale html.

| conundrum a răspuns:

Ideea e ca n-ai invatat nimic ci doar teorie

| tutorialevideo a răspuns:

Uite aici tutoriale video html de la zero in limba romana http://www.tutorialevideo.info/categoria/windows/programare/html