Salut.
Problemele care pot cauza acestea sunt:
- praf;
- temperatura din mediul inconjurator prea mare;
Ai putea sa-l duci intr-un service si sa ti-l curete sau ai putea sa-ti cumperi un coolerpad bun : http://www.cel.ro/......nfinite-l/
Al meu de la caldura s-a crapat in colt... si l-am dus la reparat si piesa respectiva (base cover) nu este in garantie si costa intre 90-100 de euro asaca mi lau trimis innapoi si asta e( scuze de istorisire ) doar ca sl meu nu se inchite si nu este de la Acer ( este de la compaq)
Am avut si eu problema asta la fostul meu laptop. Se supraincalzea si se inchidea mereu cand ma uitam la filme sau cand jucam jocuri.
Dar pana la urma i-am inlocuit piesele, in special microprocesorul si nu a mai avut probleme.
Si eu am Acer aspire 6530g si acelasi lucru imi face, din cate am auzit acerul are probleme de genul asta.eventual i-ati un suport prevazut cu, coolere. daca il ti in brate sau pe birou nu mai intra aer la procesor si se supraincalzeste de asta se stinge. mult noroc
Il tii in brate? pe masa cu fata de masa? sau pe patura? deaea pentru ca nu are pe unde respira. sau are praf. bafta. fundita?
Daca te pricepi sal desfaci ii scoti racitoru dela procesorii schimbi pasta termica dar trebuie sa o cureti bine inainte dupa desfaci ventilatoru care e pe racitor il desfaci sil cureti bine si sigur osati mearga