| SimiiiSimona a întrebat:

Am laptop Asus F501U, cum pot să activez bluettoh-ul? Cel mai bun și mai explicit răspuns, dau fundă + vot!

Răspuns Câştigător
| MikyBG a răspuns:

Daca esti sigur ca are bluetooth cauta un driver pe site-ul lor sau pe alt site care da drivere despre modelul tau de laptop! Dupa de obicei apare in dreapta jos o iconita albastra de la bluetooth cu alb (asa am vazut pe anumite modele) iar daca e cu rosu inseamna ca nu ai bluetooth sau nu e conectat!

| SimiiiSimona explică (pentru MikyBG):

Dă-mi site pentru. driver, iar dacă reușesc, iți dau fundiță și vot happy

| MikyBG a răspuns (pentru SimiiiSimona):

Ce windows ai

Windows 8winking

Dă-mi link din locul de unde trebuie să descarc te rog, fiindcă nu îmi arată de unde să downloadez.

Selectezi OS de acolo si dupa mai jos ai Bluetooth

Îmi apare doar asta : EMI and Safety (8)
BIOS (5)
BIOS-Utilities (4)
Manual (58)

Alege la OS Windows 8 sau 8.1 sau 7! Mai incearca! Mai jos apare si Bluetooth! Tie iti apare asa pentru ca nu ai ales OS-ul!

Nu am găsit, dar iți dau oricum fundă, fiindcă ai încercat să îmi explici! An nou fericit!

Si tie un an nou fericit! Deci... Cand intri pe acel site alege la OS: Windows 8 - 64Bit dupa ce s-a incarcat pagina du-te mai jos si vei gasi Bluetooth

Acum am găsit!

După ce l-am instalat, ce fac? Pe ce apăs?

Pai... pe nimic! Ar trebui sa iti apara in dreapta jos (pe display) o iconita albastra de la bluetooth de acolo daca iti apare dai click dreapta si ai optiunile!

13 răspunsuri: