| VvladCobianu a întrebat:

Am luat assasins creed 2 skidrow dar nu stiu cum sa folosesc Skidrow am citit de 1000 de ori NFO si cum sa le instalez. Cum il instalez si as vrea un raspuns cat mai detaliat? Dau fundita

4 răspunsuri:
| alexxx a răspuns:

Pai ce nu intelegi depinde in ce format este daca e. iso dai cu deamon tools si faci o imagine...si dupa instal copiezi crackul langa executabilhappy

| Sinedd a răspuns:

Ce explicatie mai e si asta?
Vreau o intrebare cat mai detaliata. Tu ai urmat instructiunile si mai intrebi cum sa instalezi?!
Spune-mi unde ai ajuns, ce nu iti merge... ce eroare, imi pare rau altfel nu inteleg!

| andriesadam a răspuns:

În primul rund trebuie sa instalezi daemon tools apoi montezi imaginea asasin creed (ex.http://www.youtube.com/watch?v=kw70mZ-JF4A) apoi intri in calculatorul meu (acolo unde e discul C...) si o sa-ti apara imagi nea cu asasins creed 2 clic dreapta siafsati in dosar apoi copii skidrow sil il muti in mapa cu joaca adica intri in discul C program files 86 iar apoi o sa iti apara toate programele tale si cauti asasing creed 2 si lipesti (pui) skidrow-ul in aceasta mapa cu jocul tau. daca nu merge ma informezi.

| sMecki1000 a răspuns:

Il instalezi cu daemon tools si apoi intri in folderul SKIDROW si copii toate fisierele unde ai instalat jocul si la c program files ubisoft atat apoi intri in joc