| Sssh! a întrebat:

Am luat Sims 3 dupa net l-am instalat, totul a mers bine, insa cand intru in joc imi cere sa introduc cd-ul. Ce sa fac pentru a merge? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Cherisheverything a răspuns:

Trebuie sa iei un crack de pe internet. Te ajuta sa te joci jocul normal. Il poti lua de pe google scriind" Sims 3 crack download" iar duap ce il iei trebuie sa il inlocuiesti cu jocul original. Adica in folderul in care ai intalat jocul sa zicem e un Sims3. exe. Si in cel care ai downloadat este thesims3. exe. Tu trebuie sa inlocuiesti Thesims3. exe cu sims3. exe si totul merge.

Sper ca nu am facut o varza in explicatii laughing te pup!

4 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Iti trebuie crack. Ei bine vezi ca unde ai downloadat tu in fisierul respectiv o sa gasesti ceva pe nume crack. Poate sa fie si intr-un folder.Il copiezi apoi, pe desktrop unde iti apare iconita cu jocul dai click dreapta -properties-find target si copii acolo crackul. Iar daca crakul nu til da in ce ai downloadat tu cautal pe net. Sper ca te-am ajutatbig grin

| suddent a răspuns:

E mai greu, click pe my computer-click dreapta pe imaginea de acolo care ti-o arata dupa ce l-ai instalat(acolo unde bagi cd)si deschidere, cpoiezi un fisier pe nume crack in folderu cu jocu si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde l-ai loat>?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acolo iti cere cd-ul original... adica cel cumparat... atunci iti va mergewinking