| DobreDaniel a întrebat:

Am luat un mouse gaming easysmx v50.Imi da o eroare gen "target device not found"cand dau sa ii fac upgrate.Are cineva acest mouse si ma poate ajuta? Folosesc windows 10

12 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai de ***... doi lei dai, doi lei face. De ce nu ti-ai luat un soarec de firma mai omeneasca? Arunca-l si ia un mouse omenesc. Nu neaparat ceva scump, dar ceva la care sa stii ca primesti suport software cit de cit, gen A4 Tech.

| Costelushel a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Steelseries Rival 110, foarte compact si rezistent.
il am de 4 luni, nu are nici pe dracu'..Nu ii trebuie driver, este plug and play.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Costelushel):

Ei, da, dar la unele mai faci diverse nebunii din software. Logitech G400 aici, vreo 5 ani si probabil o sa ma ingrop cu el. Folosit aproape zilnic cel putin 3-4 ore, inclusiv ceva jocuri. Partea buna ca si configurare software la el e ca i-am putut seta sensibilitatea diferita pe orizontala fata de verticala.

| Costelushel a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Merge,eu setez de obicei sensitivitatea in jocuri, mouse-ul are 3 mod-uri default, probabil ca le poti modifica daca instalezi un software de la ei de pe site, dar nu imi trebuie laughing)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Costelushel):

Exact. Alea default dau aceeasi sensibilitate pe x si y. E bine sa le poti seta diferit ca sa nu tragi juma' de metru ca sa ajungi de la o margine la alta a ecranului. happy https://steelseries.com/engine

| Sekim a răspuns:

Salut
Fa ce spune aici in tutorialul lor : https://www.easysmx.com/......g-software

| DobreDaniel explică (pentru Sekim):

Fac asta dar nu ma lasa sa ii fac upgrate ala care il arata ei la pasul 2

| Sekim a răspuns (pentru DobreDaniel):

Vezi pe site ul lor daca au modalitati prin care ii poti contacta. Sau pe Facebook.

Am incercat dar nici un raspuns

| Sekim a răspuns (pentru DobreDaniel):

Baga-l frumos in cutie, si il rambursezi la firma de unde e cumparat.

Am primit un raspuns de la producator cu un driver daca nu merge nici asa asta am sa fac.

| Costelushel a răspuns:

Poate trebuie sa ii cauti driver la mouse, daca nu, tebuie sa faci update la port-urile unde ai bagat mouse-ul, asa am patit la un pc mai vechi. Daca nu stii cum se face, gasesti pe Youtube, acolo am gasit si eu raspunsul. Mai poti sa iti instalezi aplicatia Driver Eazy, o sa iti faca update la tot, dar costa bani. gasesti tu un crack pentru ea. Succes!