Fi sigur că am citit documentația. Dar documentația nu mă ajută cu absolut nimic. De aceea am pus întrebarea pe TPU.
Pai, verifica pe rand:
- verifica daca centrul de prelucrare si conectarea la internet au viteza suficient de mare pentru a transmite deodata semnalul HD a tuturor camerelor! Pentru acesta este suficient sa opresti 2 camere HD, aleatoriu. Daca camerele ramase se vad iarasi in HD, atunci acesta e problema.
- ultima camera (care a cauzat trecerea la SD are calitatea HD setata? Multe softuri functioneaza dupa ceea mai slaba "veriga".
- verifica TOATE setarile centrului de prelucrare si transmitere, mai ales cele de prelucrare si transmitere /memorare. Daca memorarea se face in SD pentru toate camerele, atunci setarea gresita este la partea de preluare / prelucrare de imagine
- verifica norma de prelucrare / transmiere! Deseori, setarea se schimba pe NTSC si automat se deregleaza din HD intreaga instalatie
- veifica setarile aplicatiei telefonului! Am intalnit caz (e drept ca pe calculator) cand "receptia" s-a dereglat automat fiindca rezolutia stream-ului a fost mai mare ca ceea suportata (imaginea neschimbata a fost sacadata), asemenator cu vizionarea filmelor de pe Youtube, cand alegi edare cu rezolutie mai mare decat ceea aleasa automat.