| Alexis7591 a întrebat:

Am montate șase camere de supraveghere ip de exterior ( trei de 2mp și trei de 1mp). Îmi poate spune cineva, de ce oare nu le văd în format HD? Le văd în format SD. Mă refer, la smartphone. Înainte toate le vedeam HD. Poate am greșit ceva la setări, deoarece a șasea cameră am montat-o recent. Ce ar trebui să fac la setări?

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Citeste documentatia fiecarei camere si a centrului de prelucrare!

| Alexis7591 explică (pentru Bula):

Fi sigur că am citit documentația. Dar documentația nu mă ajută cu absolut nimic. De aceea am pus întrebarea pe TPU.

| Bula a răspuns (pentru Alexis7591):

Pai, verifica pe rand:
- verifica daca centrul de prelucrare si conectarea la internet au viteza suficient de mare pentru a transmite deodata semnalul HD a tuturor camerelor! Pentru acesta este suficient sa opresti 2 camere HD, aleatoriu. Daca camerele ramase se vad iarasi in HD, atunci acesta e problema.
- ultima camera (care a cauzat trecerea la SD are calitatea HD setata? Multe softuri functioneaza dupa ceea mai slaba "veriga".
- verifica TOATE setarile centrului de prelucrare si transmitere, mai ales cele de prelucrare si transmitere /memorare. Daca memorarea se face in SD pentru toate camerele, atunci setarea gresita este la partea de preluare / prelucrare de imagine
- verifica norma de prelucrare / transmiere! Deseori, setarea se schimba pe NTSC si automat se deregleaza din HD intreaga instalatie
- veifica setarile aplicatiei telefonului! Am intalnit caz (e drept ca pe calculator) cand "receptia" s-a dereglat automat fiindca rezolutia stream-ului a fost mai mare ca ceea suportata (imaginea neschimbata a fost sacadata), asemenator cu vizionarea filmelor de pe Youtube, cand alegi edare cu rezolutie mai mare decat ceea aleasa automat.