| 7downkick a întrebat:

Am net prin fibra de la digi, folosesc ONT-ul în modul bridge și am un router personal mercusys MR70X configurat PPPoE cu tip de ip de alocare dinamica, intrebarea mea este ca tot am vazut pe net care este faza cu IP dinamic am inteles ca se schimba ip ul de fiecare data cand te conectezi la intermet dar la mine cand dau pe google sa imi arate ip ul nu se schimba, este o posibiliate de a face sa se schimbe ip u de fiecare data cand ma conectez cu telefonul la wifi sau este o setare in router de facut?

Răspuns Câştigător
| Trioda a răspuns:

Salutare!
NU ai inteles sistemul,adica in interiorul casei tale poti face orice IP etc,insa cand vei iesi pe internet,vei iesi mereu si mereu pe acelasi IP,alocat tie de catre DIGI,si nu al poti schimba deloc!

Este similar unui Card de identitate,specific doar tie personal!

Ce doresti tu, mascare IP ului tau se face numai dupa ce iesi din DIGI, adica prin intermediul unui VPN extern, mai simplu tu cand iesi intri pe acest server, si acesta iti va livra un alt IP, al lui ec.

| 7downkick explică (pentru Trioda):

Mersi, m-ai lamurit în totlaitate, respect maxim!

| Trioda a răspuns (pentru 7downkick):

Aceste VPNuri pot fi adaugate browserului tau,ca extensii,si le gasesti free,insa unele lucreaza limitat,deoarece este de la sine inteles,ca totul inseamna bani,adica vor o taxa lunara etc. Cele gratis,lucreaza etc,insa mai slabut,motivul fiind acelasi,abonamentul,banii etc.
Iti recomand,Browsec VPN,un utilitar gratis, care lucreaza multumitor, care se ataseaza ca Extensie la orice Browser, cu care navighezi pe internet, de exemplu..MSEdge,Opera,Chrome etc.

Succes.

Succes!

2 răspunsuri: